Supë

02:50

Supe me Domate - Tomato Soup

03:30

Supe Magjerice

06:01

Supa Frikase

Sallata

Gjellëra

Embelsira

04:59

Tort me hoplla dhe akullore

07:19

Zebra Kek

02:00
03:08
arrow_drop_up